Hoe je je vakantie vult met leuke dingen doen…

Als je vakantie hebt, hoef je dus niet te werken…Klinkt logisch, hè? En toch werkt het anders als je voor je eigen toko bezig bent…dat zie ik bij mijn man, die fulltime zzp-er is en dat merk ik ook steeds meer bij mezelf. Maar het is ook wel weer een goed teken…blijkbaar is er dus ook genoeg te doen ondanks de komkommertijd. Mijn man is op dit weekend ook aan het werk en ik ben met mijn dochter Britt dus alleen thuis. Heerlijk de tijd aan onszelf en gek genoeg ben ik altijd heel productief. Maar…afgelopen tijd heb ik ook niet stilgezeten, ondanks de vakantie! En ik had al eerder een nieuw bericht willen plaatsen, maar het kwam er gewoon niet van. Afijn, nu dus eindelijk wel.

Ik heb sinds mijn laatste bericht het verpakkingsmateriaal gevonden voor mijn kartonnen borden. Die zien en er nu echt te gek uit, vind ik zelf. In zo’n mooi hoesje:

DSC_0358

Nu is het alleen nog nadenken over hoe ik de canvassen en de originelen ga verpakken. Het grote voordeel van deze verpakking is dat je de schilderijen in de verpakking mooi kunt houden en ze dus wél gewoon kunt zien zonder ze uit het hoesje te hoeven halen. Ik ga er nog eens over nadenken, want ja…deze hoesjes zijn te plat voor canvassen en originelen…Goede ideeën zijn meer dan welkom – plaats dan even een reactie svp –

Zoals eerder al gezegd; ik ben nog steeds druk met het optimaliseren van mijn website. De meest belangrijke items staan er inmiddels op. Nu nog de vertalingen naar het Engels, want die wil ik er wel heel erg graag op hebben. Nu ik best wat Engelstalige volgers via Twitter heb lijkt me dat toch een goed idee. Nieuw op mijn website is de mogelijkheid om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief, de bedoeling is om in september de eerste te versturen.  Dus wees er bij en schrijf je in!

Mijn Etsy shop wordt ook langzaam aan gevuld, er moeten nog aardig wat items gefotografeerd worden hiervoor. Best veel werk, maar voor een goed doel, natuurlijk! Waarom neem je niet even een kijkje? 

Ook afgerond in de afgelopen tijd: mijn nieuwe werk ‘Give wings to your dreams’.

IMG_0001

Ook dit schilderij is vanaf nu beschikbaar in mijn shop!

Dan nog even heel wat anders…naast schilderijen heb ik opeens ook het haken ontdekt, vooral omdat dat zo makkelijk te combineren valt met televisie kijken, hahahaha….in ieder geval maak ik vooral setjes onderzetters. Ook heb ik al een paar roosjes, maar die zijn iets bewerkelijker.

IMG_0032IMG_20160612_230338

 

 

 

 

 

 

Verder in ons leventje:

Britt heeft haar B diploma gehaald!

Britt heeft haar B diploma gehaald!

Deuk in mijn auto (gelukkig niet mijn fout)...

Deuk in mijn auto (gelukkig niet mijn fout)…

 

 

 

 

 

 

 

 
Dat was het weer voor deze keer! Fijne week gewenst, tot gauw!

Liefs, Gera.

 

Geef een reactie