Ik heb er zin in!

Hallo hallo…daar ben ik weer! Na mijn vorige post –terug van weggeweest-, kreeg ik vrij snel een berichtje van iemand die een schilderij wilde kopen! Dit schilderij was nog onbekend en is dus op dit blog voor het eerst gezien. Kortom; bloggen helpt en Kelly Rae krijgt nu al gelijk!

In al mijn enthousiasme én het feit dat ik in oktober op een fair ga staan met mijn schilderijen -no way, f*cking spannend!-….heb ik ook kartonnen borden laten maken als reproductie van mijn werk, om in te lijsten.
Nu heb ik drie varianten, voor elke portemonnaie iets, denk ik zo:
  •  mijn originele schilderijen voor 90 euro,
  •  de reproducties op canvas voor 35 euro
  •  en dus die kartonnen  borden voor 12,95.
Ze zien er zo uit:
En ik ben er erg blij mee! Ik ben benieuwd hoe het ontvangen wordt, maar hier ga ik er zeker meer van laten maken.
Nu nog op zoek naar geschikt verpakkingsmateriaal, maar ik heb al een goed idee. Even afwachten of het ook daadwerkelijk gaat werken -later meer dus.

 

Verder in ons leventje:

DSC_0354-4

Goed en gezond eten

IMG-20160708-WA0003-3

Mijn dochter Britt heeft al lekker vakantie!

Nieuw werk in de maak…

Goed zoeken…Joris heeft een nieuw plekje gevonden om te gaan liggen…

Liefs, Gera.

Geef een reactie