Onze waarheid

Het volgende hoofdstuk van Kelly…het boek is bijna uit. En dan, vraag ik me af…? Maar goed, hoofdstuk 6 alweer. Kelly beschrijft hoe elk kunstwerk een stapje dichterbij is bij wie we aan het worden zijn. Als we onze kwetsbaarheden omarmen en uiten in creativiteit, is dat onze waarheid op dat moment. Dat wat er werkelijk in ons omgaat, dat doet er toe. Al iets het iets onbenulligs voor een ander…als het onze aandacht verdient, is het ‘de waarheid’. Onze eigen waarheid. Om kunst te maken die aanspreekt bij anderen, hoeven we eigenlijk alleen maar eerlijk te zijn over wat ons bezighoudt! 

Anderen kunnen zich daar mee vereenzelvigen, zich in herkennen en zullen daarom juist onze kunstwerken mooi vinden en er op reageren. Wees puur! Als het waardevol is voor jou, is het dat ook voor een ander! Hoef je niets extra’s voor te doen. Is dat even mooi meegenomen!
Hieronder overigens het resultaat van mijn canvas ‘op eigen kracht’ (waar ik het over had in mijn vorige bericht). Het staat op mijn nieuwe kistezel; een schildersezeltje dat je op tafel kunt zetten en waaronder het deksel zich nog een kistje bevindt waar je van alles in kunt doen. Handig, ook voor onderweg! Maar vooral om wat ergonomischer te kunnen werken aan tafel! Ik ben er super blij mee en hij gaat zaterdag zeker mee! Zaterdag…Kijkse op het Europaplein…een kleine minimarkt waarop mensen hun ‘kunsten’/hobby’s kunnen vertonen. Erg leuk! Heb er erg veel zin in, samen met Froukje…moet helemaal goed komen. Ik ga daar live een canvas beschilderen. Eens kijken wat mensen er van vinden. Ik vind het wel een beetje spannend, maar erg veel kan er niet fout gaan, dus het komt allemaal best goed! Had ik trouwens al verteld dat ik zaterdag 5 juli een workshop Mixed-Media ga volgen in Nieuwegein?! Dacht het niet…nu dan…bij dezen! Bij mijn favoriete scrapbookwinkel scrapdelight.nl 
Neem een dikke portemonnee mee als je daar naartoe gaat. Daar is te veel en te leuk materiaal! Een echte aanrader voor de scrapbooker, kaartenmaker, stempelaar…je kunt helemaal los daar!

Ik hou d’r van!

Liefs, Gera.

1 comments

  1. Froukje Bogaard zegt:

    En alweer een superleuke creatie.
    Trouwens ook geweldig om te zien hoe gedreven en enthousiast je aan het werk bent.
    Have fun op 5 juli.

Geef een reactie