Nieuwe inspiratie

Terug van weggeweest…

Nou, echt weg ben ik niet geweest, maar ik heb alleen een hele poos niets op dit blog geschreven.
Ik ben afgelopen week begonnen aan het e-book van Kelly Rae Roberts, de Amerikaanse kunstenares waar ik al eerder over schreef…en mijn bron van inspiratie is als het gaat over het uitdragen van je eigen ‘creative business’.

Het e-book heet ‘Flying Lessons’ en daarin staat dat vooral wél moet bloggen om je publiek aan je te binden. Dus laten we daar dan maar gewoon mee beginnen. En verder zit het bordevol andere nuttige info voor je toko (ik ben nog maar net begonnen, dus…!) en is het geweldig mooi vormgegeven. Ik maak aantekeningen met een markeerstift, om later snel nog eens na te lezen. Maar goed, Kelly heeft me dus weer direct weten te motiveren er mee aan de slag te gaan. Ik ben ook weer gelijk iets gaan schilderen

Ik heb sinds kort ook mijn Etsy winkel geopend, hoewel geopend…er staat slechts 1 product in…het is nog even puzzelen hoe alles werkt, welke prijs reëel is (blijft een gok) en natuurlijk moet ook alles nog gefotografeerd worden, maar heel veel hangt op mijn werk. En dat moet ik dus gewoon een keer mee naar huis nemen. Kortom; werk aan de winkel. Letterlijk en figuurlijk.

De link naar de shop: https://www.etsy.com/nl/shop/No46Designs

Verder ga ik echt binnenkort contact opnemen met de bibliotheek om te exposeren, wie weet wat daar weer van komt!

Fijne dag verder!

Liefs, Gera.

 

Geef een reactie