Over mij

Mijn naam is Gera. Ik ben grafisch vormgever, dtp-er, mixed-media kunstenaarmusicoloogfanatiek muzikant en moeder bovendien, maar bovenal altijd creatief bezig. Creatief scheppen, creatief denken, creatief oplossen…

Alles wat ik maak is om mezelf en anderen een plezier te doen. Met bijzondere vormen, texturen, vrolijke kleuren en mooie quotes. Of met een klein gehaakt hebbedingetje of mooi ontworpen poster of logo! Alles maak ik met hart en ziel! En altijd om jou (en mijzelf!) te laten glimlachen, te laten genieten. Mijn werk is zelf-helend; het helpt me ontspannen, te relativeren…te genieten. En ik wil het graag met je delen! Kom voor meer inspiratie naar mijn portfolioblog of shop.

Met mijn schilderingen en mijn teksten probeer ik jou te laten beseffen dat het leven vaak tóck heel simpel blijkt en dat geluk vaak in kleine dingen zit. Dat de natuur als voorbeeld dient. Een favoriete quote van mij is:

De natuur heeft nooit haast, en toch komt alles op tijd af…

Het is zo ontzettend waar! En dit hou ik vaak in mijn achterhoofd. Als ik iets aan het maken ben, vergeet ik tijd en stress en alles om mij heen. Of het nu een vrij werk betreft of een werk in opdracht…En dat wil ik jou graag meegeven; sta even stil, haal diep adem en voel je even als een vlinder zo vrij. Vrij van alles. Glimlach, ontspan, geniet…En dan kun je weer de halve wereld aan!

Ik ben een blij mens door wat ik kan en mag maken, door het talent dat mij gegeven is. Ik deel mijn talent en mijn geluksgevoel graag met jou…dat is wat ik wil…dat is wat ik doe.

Liefs, Gera.