Eindelijk weer online…

Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat ik hier iets op mijn blog schreef! Aan de ene kant is dat ook zo, aan de andere kant valt het ook wel weer mee. Maar laten we het nog even over vorige week zaterdag, 14 juni hebben…Samen met Froukje op de crea-markt “Kijkse” gestaan, hier in de wijk.
Allemaal mensen die iets creatiefs aan de rest van Leerdam wilde laten zien; ik viel in die zin niet op…en dat vond ik ook niet erg. Het is best eng om zomaar met je waar ’te koop’ te staan. Niet letterlijk; men mocht alleen maar kijken, verkopen mocht niet. Helemaal niet erg! Eerst maar eens afwachten wat men er van vond….
En…! Men vond het volgens mij wel wat! Ik had namelijk veel mensen aan mijn kraampje! Veel vroegen hoe ik bepaalde dingen deed, maar ook kreeg ik de vraag of ik workshops gaf, heb ik visitekaartjes uitgedeeld en neemt de organisator van de markt contact met mij op voor een familieportret! Je zult begrijpen…die twee uurtjes waren zó voorbij.
Naast al dat leuks, stond ik ter plekke een canvas te maken. Ook daarvoor was veel belangstelling en nieuwsgierigheid. Ik kreeg het natuurlijk in die twee uurtjes niet af, maar hieronder zie je het uiteindelijke resultaat. Ik ben niet ontevreden, hoewel het portret nog niet naar mijn zin is. Maar ik weet dat je niet gelijk alles perfect kunt doen. En oefening baart kunst, toch? Dus we blijven proberen! Laat gerust weten wat jullie er van vinden!
Afgelopen week was het druk met andere zaken, dus van lezen is even niets gekomen, maar deze week ga ik vast en zeker het boek van Kelly uit lezen en dan meld ik me weer.
Froukje en ik bij ‘Kijkse’
Liefs, Gera

1 comments

  1. Froukje Bogaard zegt:

    Het is echt heel erg leuk geworden, Gera.
    Het is de eerste keer altijd een beetje eng om je werk te laten zien, maar je kreeg veel positieve reactie's, dat je weer aanmoedigt om door te gaan. Volgend jaar gaan we weer.

Geef een reactie