Het resultaat…

Gisteren heb ik afgemaakt waar ik de vorige keer mee eindigde; werd het een waxinelichtje of een project uit het boek van Kelly….? Het werd het laatste. Ik ben zó blij met het resultaat! En trots op mezelf dat ik tóch tegen mezelf gezegd heb, dat het me best zou lukken om gezichtjes te tekenen! En moet je zien! Al zeg ik het zelf; goed gelukt voor de eerste keer. Ik heb in de flow van afgelopen dagen gelijk ook allerlei extra schilderspullen via internet besteld. En volgende week ga ik – als het nog geregeld kan worden – met mijn vriendin Froukje samen op een minimarktje staan, hier in de wijk. Daar ga ik live iets zitten maken. Misschien een waxinelichtje, misschien ook wel een project zoals hieronder….

Afgelopen dagen heb ik even niet gelezen en ben ik vooral bezig geweest met het maken van het bovenstaande canvas. Ik stuur trouwens een foto op naar Kelly, via haar Facebook pagina. Kijken of ze reageert en zo ja, hoe…

Zo direct eerst nog een middagje muziek maken en vanavond ben ik alleen thuis. Ik denk dat ik een nieuw project start zoals hierboven, maar dan zonder voorbeeld, helemaal op eigen kracht, naar eigen idee. Eens kijken waar we uitkomen. Voor nu ben ik ontzettend blij met deze eerste stappen en kan ik niet wachten tot ik weer lekker kan gaan ‘kliederen’. Ik word hier ontzettend blij van!
Liefs en zonnige groet,
Gera.

1 comments

  1. Froukje Bogaard zegt:

    Dit is echt heel leuk geworden. Ben heel benieuwd naar je volgende project.
    Stop al je creativiteit erin en het wordt vast geweldig. Leef je droom, droom niet je leven. You go girl.

Geef een reactie