Het Begin

Al jaren ben ik fan van het werk van Kelly Rae Roberts. Ik ken haar werk van een zogenaamde ‘Lang’-kalender waar haar werk in stond.

Ik dacht; als je toch zó creatief bezig kunt zijn! Hoe heerlijk leven is dat! En dat je werk ook nog eens wereldwijd geliefd is…Als je toch eens van je passie je werk kunt maken…
Gisteren kreeg ik haar boek binnen: “Taking Flight”, inspirations and techniques to give your creative spirit wings. 
Vandaag ben ik daarin begonnen. 
In het eerste hoofdstuk schets ze hoe vast ze zelf zat in haar dagelijkse leven en hoe ze had gekozen voor de makkelijkste weg, met een veilige baan, huisje, boompje, beestje…
Maar in haar hoofd bleven de stemmetjes haar dingen influisteren, dingen die ze eigenlijk had willen doen, of wie ze had willen zijn. Deze fluisteringen hebben we allemaal; het zijn onze instincten, onze diepste verlangens en onze grootste dromen. Ze moedigt de lezer aan om een dagboek bij te houden, zodat we onze dromen en emoties kunnen teruglezen om er van te leren, om er inspiratie uit te putten.  Om de fluisteringen op te schrijven en er eindelijk naar te gaan luisteren, dat we er iets mee gaan doen! En niet negeren, omdat we denken dat het niet kan, of omdat we bang zijn dat het niet lukt. Dus bij dezen: ‘Het begin’. 
Voor vandaag zou ik zeggen, is mijn grootste droom: 

Een mixed-media kunstenares worden

Daarvoor heb ik samen met het boek van Kelly, ook nog een ander boek aangeschaft:

De tekst die me vooral bezig houdt vandaag is:

‘Zolang er niets zeker is, is alles mogelijk’.

Dat zet me aan het denken…zou ik echt mijn droom waar kunnen maken?

JA. Dat kan.

Geef een reactie